Danske og polske piger kunne ikke score

  em_kvinder_fodbold_polen

  De polske og danske fodbold kvinder er meget jævnbyrdige, og i det viste sig også i det første interne opgør forud for EM 2017. Torsdag spillede de to hold 0 – 0 i Polen, og der er returkamp i Viborg den 2. juni. Foto: PZPN.


  TYCHY: Det polske og danske fodboldlandshold for kvinder spillede torsdag aften uafgjort i Polen i kvalifikationen til EM.


  Torsdag aften mødtes landsholdene i kvindefodbold fra Polen og Danmark i gruppespillet til kvalifikationen til EM 2017. Selv om det var en spændende kamp, og trods mange målchancerne, så stod der stadig 0 – 0 på måltavlen, da kampen var forbi.

  LÆS MERE
  UEFA: Officiel kamprapport

  Gruppefinale

  Det danske kvindelandshold var mødt op til et sandt drama af en ”finale” om andenpladsen i gruppe 4 i EM-kvalifikationen, skriver DBU. Polen og Danmark lå inden dagens opgør side om side – begge med seks point – og en sejr ville derfor ligne en afgørelse af den vigtige andenplads, der kan sikre direkte adgang til EM i 2017. Sverige fører gruppen, der også har deltagelse af Moldova og Slovakiet.

  Dansk og polsk

  Lige så stærke som Danmark startede kampen, lige så stærke rundede de polske hjemmebanefavoritter kampen af, skriver DBU. Der stod Polen på alt de sidste fem minutter inden den portugisiske dommer til sidst fløjtede opgøret af – et opgør, der aldrig fandt en vinder, men som tegner godt for returopgøret i Viborg til juni.

  LÆS MERE
  DBU: Lige kvinder leger bedst

  Kommende EM kampe

  2. juni: Danmark-Slovakiet
  7. juni: Danmark-Polen
  15. sep.: Moldova-Danmark
  20. sep.: Danmark-Sverige