De polske mestre i fodbold går videre i Europa League

legia

Legia Warszawa er ubesejret i gruppespillet i Europa League. Foto: Legia Warszawa

WARSZAWA: De polske mestre i fodbold, Legia Warszawa, er klar til slutkampene i Europa League, selvom der stadig mangler to runder i gruppespillet.

De polske fodboldmestre Legia Warszawa, vandt torsdag 2-1 over det ukrainske hold Metalist Kharkiv i Europa League.

Dermed er Legia sikker på at gå videre til turneringens sekstendedelsfinaler, selvom der mangler to runder i gruppespillet. Det polske hold har vundet alle sine fire første gruppekampe.

Ukrainsk føring

I kampen mod Metalist kom Legia bagud efter 22 minutter spil, men kun syv minutter senere udlignede Saganowski efter et hjørnespark.

Stillingen 1-1 holdt indtil det 84. minut, hvor Duda scorede til slutresultatet.