Det danske fodbold-landshold er landet i Gdansk

Det_danske_fodbold_landshold_lander_i_Gdansk_i_Polen_august_2013

Den danske landstræner Morten Olsen og A-landholdet ankom i formiddag til Lech Walesa lufthavnen i Gdansk. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


GDANSK: Den danske landstræner Morten Olsen og hans team, landede mandag formiddag i Lech Walesa lufthavnen i Gdansk.


Morten Olsen og de danske landsholdspillere landede i DBU’s eget SAS-charter fly i Lech Walesa lufthavnen i Gdansk klokken 10:44 . Efter ankomsten kørte DBU-teamet til det femstjernede Radisson-hotel i centrum af den gamle bydel i Gdansk, hvor de skal have to overnatninger.

På EM 2012 stadion

Senere mandag skal det danske fodboldlandshold træne på det nye EM 2012-stadion i Gdansk, PGE Arena, hvor også journalister har adgang – der ventes at komme mere end 30 danske journalister til Gdansk.

Direkte transmissioner

Onsdag aften skal det danske mandskab møde Polen klokken 20:45, og landskampen transmitteres direkte på TV2 og af DR Sporten. Det danske landshold flyver tilbage til København sammen med en række gæster få timer efter kampen er spillet.

Den danske trup

Landstræner Morten Olsen har vurderet sammensætningen af landsholdstruppen til landskampen mod Polen, og han har besluttet at rykke Jannik Vestergaard, TSG Hoffenheim, op fra U21-landsholdet til A-landsholdet, skriver DBU.

LÆS MERE
DBU: Danmarks bruttotrup mod Polen i Gdansk

Teoretisk muligt

Såvel Danmark som Polen skal være mere end heldige, for at få en plads i VM-slutrunden i Brasilien næste sommer. Venskabskampen er ellers en del af VM-forberedelserne for både det danske og det polske fodbold-landshold.