EFTERLYSNING: Dansker forsvundet i Polen

  kaj_ole_hansen

  Kaj Ole Hansen fra Lobbæk på Bornholm er forsvundet i Leba og efterlyses nu af dansk og polsk politi. Hans færgebillet retur fra Polen udløb i dag. Privatfoto.


  GDANSK: Dansker forsvundet under ferieophold i Leba ved Gdynia. Har nogen set 63-årige Kaj Ole Hansen? Han eftersøges nu af dansk og polsk politi.


  Danske Kaj Ole Hansen fra Bornholm rejste til Østersøkystbyen Leba i nærheden af Gdansk/Gdynia den 18. juli. Her skulle han holde ferie og nyde stranden. Siden ankomsten har han skrevet på Facebook flere gange, men det ophørte brat den 29. juli.

  Forlod sit værelse

  Siden har ingen hørt fra Kaj Ole – og han har heller ikke tjekket ud på sit hotelværelse i Leba, hvor hans ejendele også befandt sig. Han telefon er også løbet tør for strøm.
  Familien har efterlyst Kaj Ole på Facebook og har samtidig taget kontakt til Bornholms Politi. Politiet bekræfter overfor TV 2/Bornholm, at manden er efterlyst. De oplyser samtidig, at det er op til det polske politi at eftersøge ham.

  Giver altid lyd

  – Min far er ikke den som ikke giver lyd fra sig på denne måde i så lang tid vi han ikke lide og forstå at han ikke har været på Facebook som der var en klar aftale samt at der ikke er noget svar på mobilen. Oven i det hele er det at han har dårligt hjerte og har en tid på riget mellem den 18 til 21 august. Derfor at vi føler at vi har alle grunde til at lave denne efterlysning. Som at jeg håber at så meget som muligt vil dele for at hjælpe os med at finde ud af hvad som er sket, skriver sønnen Steffen Hansen på Facebook.

  Kontakt politiet

  Efter hvad polennu.dk erfarer er der ikke opslag eller andet i og omkring Leba med efterlysning af danskeren. Derfor opfordrer vi alle der har set eller hørt om Kaj Ole om at kontakte politiet eller familien via polennu.dk.