Halv million glade mennesker til gratis musikfestival

Pol’and Rock musikfestival 2023 er i fuld gang. Festivalen gennemføres for 29. gang i nærheden af Szczecin. Den er Europas største non-profit musikfestival, oplyser arrangøren Det Store Juleorkester (WOSP). Foto: WOSP.

SZCZECIN: Over en halv million glade mennesker er gratis med på Europas største non-profit musikfestival, der er i fuld gang.


Europas største gratis musikfestival (non-profit) er i fuld gang. En halv million glade mennesker skønnes at have fundet vej til den nedlagte lufthavn i Czaplinek, hvor Pol’and Rock Festival 2023 er skudt i gang for 29. gang. Særtog er indsat for at bruge de mange deltagere til og fra festivalen der tidligere hed Woodstock.

Pol’and Rock 2023 byder på 43 koncerter med musikere og bands fra 15 lande fordelt på flere scener. Men det er ikke kun musik man kan opleve på festivalen. Der foregår en lang række aktiviteter, ligesom der er gjort meget for de yngste deltagere.

(Fortsættes under)

Tak rozpoczęliśmy 29. Pol'and'Rock Festival!

Det er foreningen Det Store Juleorkester (WOSP), der er Polens største frivillige indsamlingsorganisation i Polen, der står bag den gratis musikfestival tæt på Szczecin. Festivalen er tænkt som en tak, for de mange frivillige kræfter der samler ind for WOSP.

Arrangøren er sikker på, at årets musikfestival har rekord i antallet af gæster.

– Tak fordi I er her hos os. Aldrig har vi været så mange, råbte WOSP formanden Jerzy Owsiak fra scenen ved åbningen.

– Lad os gøre alt for Polen, og i disse tre dage skal vi vise at vi kan være et land: fuld af kærlighed, fuld af venskaber, og fuld af respekt for hinanden. Vi skal være et land, hvor vi respekterer hinanden, hvor vi kan kramme hinanden, hvor vi taler godt om hinanden, sagde den populære festivalleder til åbningen.

LINK: Mere om Poland Rock 2023

Festivalen begyndte torsdag og slutter lørdag.

Wicked Dub Division Meets North East Ska Jazz Orchestra - Shelter #polandrock2023