Kampen mellem Czestochowa og FC København flyttes

UEFA-kampen mellem FC København og Rakow Czestochowa på tirsdag, er flyttet 65 kilometer væk fra Rakow sædvanlige hjemmebane. FCK-fans er efter en UEFA-dom blevet udelukket for at kunne deltage. PR-foto.

CZESTOHOWA: Det bliver ikke på egen hjemmebane, at de polske fodboldmestre skal tage imod FC København.


FC København får som ventet ikke lov at have fans med på tribunerne i tirsdagens kamp mod Rakow Czestochowa i Polen. Det står klart efter dagens UEFA-dom, og efter at FCK-fans havde brugt pyro-teknik i den seneste kamp i Prag.

LÆS OGSÅ: Orientering fra FC København

(Fortsættes under)

Plads til flere fans

Selv om FCK-fans er udelukket fra kampen, flyttes den af pladshensyn fra hjemmebanen i Czestochowa til et stadion i byen Sosnowiec, der ligger 65 kilometer fra de polske mestres hjemmebane. Det sker fordi der kun er 6.000 tilskuerpladser på Rakows hjemmebane, og UEFA kræver at der er mindst 8.000 pladser.

På det nybyggede og moderne Arcelor Mittal Park stadion i Sosnowiec er der plads til 11.600 tilskuere, og der er 92 særlige pladser til handicappede. Det nye stadion – der er kamppladsen for FC København og Rakow Czestochowa – åbnede sidste år.

LINK: Billetter til kampen

 

Rakow Czestochowa eller FC København – hvem vinder?

Du kan score på en god målsætning – sikkert både ude og hjemme – og ved at støtte polennu.dk i at lave flere nyheder. Du kan hjælpe os på vej med et lille økonomisk bidrag.

Du kan gøre det med et engangsbidrag på f.eks. DKK 200,00 – DKK 500,00. På den måde er du også med til at udbrede og øge kendskabet til Polen i Danmark.