Kraul: Det bliver en lige og spændende kamp

Lechia Gdansk gør klar til det andet opgør mod Brøndby. Den samlede vinder af de to kampe går videre i Europa League, og skal spille næste kamp allerede i den kommende uge. Foto: Piotr Pawlak.


Fodboldholdet Lechia Gdansk, der spillede 0 – 0 mod Krakow hjemme i weekenden, er kommet til Danmark. I aften møde polakkerne Brøndby IF på Brøndby Stadion, i det andet opgør mellem de to klubber i Europa League. Lechia Gdansk vandt det første opgør med 2 – 1, og vinder Gdansk i aften går de videre. Hvis Brøndby vinder kampen, må de gul-blå ikke lukke nogle mål ind, hvis de skal fortsætte.

– Jeg tror det bliver en meget lige kamp, og sikkert også en spændende og dramatisk kamp, der nemt kan ende med forlænget spilletid, siger DR Sportens Andreas Kraul til polennu.dk forud for kampen.

Polske fans

Selv om det kun er anden gang at Lechia Gdansk er med i en stor europæisk turnering, så er Kraul spændt på at se hvor mange fans Lechia har med til Brøndby-kampen.

– Jeg husker de polske fans fra nabobyen Gdynia, da de mødte FC Midtjylland. De skabte en fantastisk stemning, og jeg håber vi kommer til at opleve det samme i aften med Gdansk. Brøndby har også et fantastisk hjemmepublikum, så det bliver spændende at se hvor mange polakker der følger med i aften, og hvor mange af de polakker, der bor i Danmark, som støtter Lechia. Jeg ser på alle måder frem til en spændende kamp i aften.

Andreas Kraul kommenterer kampen i aften live på Radiosportens P3. Kampen starter kl. 19.30.