Kurhovedstaden og Polen på rejse-messe i København

  Kolobrzeg-Bornholm_Danmark_Polen_EM_færge_Martin_Bager_polennu

  Man kan sejle fra Bornholm til feriebyen Kolobrzeg om sommeren. Byen er på rejsemesse og satser på flere danske gæster. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Polens officielle kurhovedstad, Kolobrzeg og Polen, er blandt deltagerne ved Vagabond rejse-messen i Øksnehallen i weekenden.


  Da den danske fodboldlandstræner Morten Olsen forud for EM i 2012 skulle vælge, hvor danskerne skulle slå lejr i enten Ukraine eller Polen, valgte Olsen Polen og kurbyen Kolobrzeg ud til Østersøen. Nu er repræsentanter for byen i Danmark, for at få flere danskere til Polens officielle kurby.

  Rejsemesse i Øksnehallen

  I weekenden kan interesserede få mere at vide om ”dansker-byen” på Vagabond rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen, hvor Polens Turistorganisation (PTO), kurhovedstaden Kolobrzeg og Polen Go deltager med stand og foredrag.

  National kurby

  Kolobrzeg, der kun ligger små hundrede kilometer fra Bornholm, har i århundrede været en berømt kurby, der tilbyder en lang række spa og wellness faciliteter.

  Hele Polen

  Ud over tilbud fra Kolobrzeg byder den polske stand også på andre spa og wellness tilbud, julemarkeder, EM håndbold i Gdansk og meget andet.

  Rejsemessen er åben i weekenden fra 10 – 17.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Vagabond rejsemesse