Lavprisfly hver dag mellem Gdansk og København

walesa_gdansk_airport_lufthavn

Fra efteråret er der daglig lavprisfly mellem København og Gdansk. I dag kan man kun flyve direkte fra København med SAS til Lech Walesa Airport. Arkivfoto.


WARSZAWA: Lavprisflyselskabet Ryanair vil flyve hver dag mellem København og Gdansk til efteråret. Der kommer også en ny forbindelse til Krakow.


Ryanair har torsdag meddelt, at man vil åbne 30 nye ruter i Polen. Med satsningen forventer selskabet at flyve med 12,7 millioner mennesker til eller fra Polen i år.

København – Gdansk

Set med danske øjne er udvidelsen især interessant, da det nu bliver muligt at flyve til lavpris til Gdansk fra København. I den nye sæson efterår-vinter 2019/2020 bliver der daglige afgange til Gdansk fra den danske hovedstad. I dag er det kun muligt at flyve direkte til Gdansk med SAS.

Ny rute til Krakow

I dag kan man flyve til lavpris med Norwegian til Krakow fra København, men den rute får nu konkurrence fra Ryanair, der vil flyve stærkingen to gange om ugen fra efteråret.

Kun København

Der er ingen nye ruter til Polen fra andre danske lufthavne i Ryanairs efterår-vinter program 2019/2020, der blev præsenteret torsdag.