Legia Warszawa videre i Champions League i fodbold

legia_warszawa_fans

Legia Warsawa blev i maj polske mestre i fodbold for 11. gang, og nu har klubben kvalificeret sig til Champions League gruppespillet. Arkivfoto.


WARSZAWA: De polske mestre i fodbold Legia Warszawa har kvalificeret sig til gruppespillet i Champions League som første polske hold i 21 år.


Det polske fodboldhold Legia Warszawa kvalificerede sig tirsdag til gruppespillet i UEFA Champions Leauge som det første polske hold i 21 år. Det skete efter en nervepirrende kamp mod irske Dundalk.

Sejr fra Irland

Legia Warszawa, der vandt titlen som polske mestre i maj måned, gik ind til tirsdagens kamp med en 2-0 sejr i bagagen mod Dundalk fra udebanekampen i Irland, og selvtilliden var høj på det polske hold, der blev fulgt af 30.000 tilskuere på hjemmebanen i Warszawa, men problemerne viste sig hurtigt.

Udligning i overtid

Efter 19 minutter kom irerne foran 1-0, og polakkerne havde svært ved at trænge igennem det irske forsvar.

I 67. minut måtte polakkerne sige farvel til Hlousek efter to gule kort, og først to minutter inde i overtiden lykkedes det Kucharczyk at udligne til slutstillingen 1-1.

Legia Warszawa kan dermed se frem til gruppespillet i den mest prestigefulde turnering i Europa for første gang i 21 år.