Lewandowski laver hattrick i vigtig EM fodbold kamp

polen_foran_mod_georgien_em_2016

Efter 62 minutters spil lykkedes det Milik at score for Polen til 1 – 0, og i kampens sidste minutter lavede anfører Robert Lewandowski hattrick til slutresultatet 4-0 til Polen i EM-kvalifikationen.


WARSZAWA: Polen vandt i aften 4-0 over Geogien på hjemmebane i kvalifikationen til EM 2016 (EURO) i fodbold – Lewandowski lavede hattrick på få minutter i slutfasen.


Det var en tæt kamp i aftenens opgør mellem Georgien og Polen i EM-kvalifikationskampen i fodbold, der blev spille ti aften på det nationale stadion i Warszawa.

Målløs første halvleg

Det var først langt henne i anden halvleg, at det lykkedes det polske mandskab at score mod det stærkt spillende georgiske landshold.

Hattrick af Lewandowski

Efter 62 minutters spil lykkedes det Milik at scorer med venstre benet og bringe Polen foran 1 – 0. I den tæt spillede kamp lykkedes det anfører Robert Lewandowski at bringe polakkerne foran med 2 – 0 efter 61 minutters spil, og i det 89. minut tordnede anfører igen et mål ind, og det samme gjorde han i det 92. og 93. minut, efter at dommeren havde lagt 3 minutter til. Et hattrick på bare 4 minutter, det er næppe set før i en international kamp på det niveau.

Første plads i gruppen

Resultatet betyder at Polen konsolidere sin førsteplads i EM kvalifikations gruppen.

Polen har med 6 kampe 14 point og er nummet et i gruppen, efterfulgt af Tyskand med 13 point og Skotland med 11 point. Polen synes dermed sikker på kvalifikation til EM 2016.

Stillingen

Polen 14 point
Tyskland 13 point
Skotland 11 point
Irland 9 point
Georgien 3 point
Gibraltar 0 point