Lewandowski scorede to gange på tre minutter

Robert Lewandowski, der er topscorer og anfører for det polske fodboldlandshold, scorede to gange på tre minutter i den vigtige kamp mod Real Madrid i den spanske hovedstad. Foto: FC Barcelona.

MADRID: Lewandowski scorede to gange på tre minutter for FC Barcelona, der ydmygede Real Madrid på hjemmebane i den spanske hovedstad.

Den polske fodboldlandsholdsanfører Robert Lewandowski trak overskrifter, da han scorede to gange på bare tre minutter i FC Barcelonas kamp på udebane mod Real Madrid i den spanske hovedstad.

Lewandowski scorer hattrick på under en halv time

Real Madrid var på forhånd udråbt som favoritter i kampen mod FC Barcelona, og i hele første halvleg så det også ud til at hovedstadsklubben skulle have point med fra kampen.

Spillerne fra Real Madrid havde da også flere chancer, men mange af dem forgæves på grund af offside. Mbappe satte bolden i nettet, men også det forsøg blev underkendt på grund af offside.

To gange på tre minutter

I anden halvleg fik Robert Lewandowski og hans holdkammerater mere styr på kampen, og i det 54. minut og 56. minut scorede Lewandowski. Kort tid efter brændte han en oplagt chance foran et tomt mål, en chance der havde betydet endnu et Lewandowski hattrick.

FC Barcelona scorede yderligere to gange i kampen til resultatet 4 – 0. I det 77. minut scorede Lamine Yamal, og i det 85. minut scorede Raphinha for Barcelona.

Det blev en kæmpe ydmygelse af den store og stolte spanske hovedstadsklub, og Robert Lewandowski blev aftenens helt ved at score to gange på tre minutter.

FC Barcelona fører nu LaLiga med 10 point, og med Real Madrid som nummer to med 7 point.