Lewandowski scorer hattrick på under en halv time

Polens landsholdsanfører Robert Lewandowski scorede sit tredje hattrick for sin klub FC Barcelona. Mandag mødes han med sine polske landsholdskammerater. Foto: Robert Lewandowski.

BARCELONA: Polens landsholdsanfører Robert Lewandowski scorer igen hattrick. Denne gang på under en halv time, og hans klub fører La Liga.

Polens og FC Barcelonas Robert Lewandowski scorer hattrick igen. Denne gang i første halvleg og inden for bare 25 minutter. FC Barcelona besejrede Deportivo Alaves i niende runde af den spanske LaLiga. De første mål faldt i efter syv minutter og 22 minutters spil. Det tredje mål faldt efter 32 minutters spil. Robert Lewandowski har scoret ti mål i ni ligakampe.

FC Barcelona fører nu ligaen med tre point over rivalerne fra Real Madrid.

Landsholdsmålmand afbryder otium for FC Barcelona

Polakken roses til skyerne af polske og internationale medie, og flere skriver at han trods sine 36 år stadig er i topform og kan spille på det højeste niveau.

Tre hattrick i samme klub

Dette er tredje gang at han scorer hattrick for FC Barcelona. Seneste var i april i kampen mod Valencia, som FC Barcelona vandt med 4 – 2.

Klar til landskamp

Mandag skal Lewandowski mødes med sine polske holdkammerater, når landsholdet skal i træningslejr forud for Nations League-kampene mod Portugal og Kroatien.