Polen får ny træner til fodboldlandsholdet tirsdag

Ny polsk landstræner
Polens fodboldlandstræner Fernando Santos er fortid. Onsdag blev han fyret, efter nogle katastrofale resultater for de hvid-røde. Seneste 2 – 0 nederlaget til Albanien. Arkivfoto.

WARSZAWA: Polen får ny landstræner for fodboldlandsholdet tirsdag. Det bliver den tidligere portugisiske landstræner Fernando Santos.


Polen får ny træner til fodboldlandsholdet tirsdag. Det bliver portugiseren Fernando Santos der skal være træner for det polske landshold.

Santos blev set i lufthavnen i Warszawa mandag eftermiddag, skriver przegladsportowy.onet.pl.

Mandag oplyste det polske fodboldforbund (PZPN), at en ny polsk landstræner vil blive præsenteret tirsdag klokken 13.00 på det nationale stadion i Warszawa.

Ønsker fodboldlandsholdet tillykke

Polens sportsminister Kamil Bortniczuk skriver tillykke på twitter til PZPN med valget af den nye træner. Han skriver også, at Santos har “et meget godt CV” og var “en succesfuld træner der har erfaring med store stjerner, som Cristiano Ronaldo, skrev sportsministeren.

(Artiklen fortsættes under)

Santos er 68 år gammel, og er mest kendt for at føre Portugal til EM-guld i 2016 og ved i 2019 at vinde Nations League-trofæet. Han var portugisisk træner for fodboldlandsholdet fra 2014 til 2022. Han bragte også holdet til kvartfinalerne ved VM i Qatar.

Polen nåede ottendedelsfinalerne ved VM i Qatar sidste år, hvor de tabte til sølvvinderne fra Frankrig.

Landsholdet skal i kvalifikationen til det kommende EM 2024 møde Tjekkiet, Albanien, Færøerne og Moldova. EM 2024 spilles i Tyskland.

 

Vi har ikke en betalingsmur – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark. Hvis du også vil – så kan du gøre det ved støt os økonomisk. Du kan støtte os med et engangsbidrag på DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Det vil være en stor meget hjælp – på forhånd tak.

 

Støt polennu.dk og få mere viden

LINK: Støt polennu.dk og få flere nyheder