Polen på rejsemesse for kvalitetsrejser i Bella Center

rejsemesse for kvalitet Polen
Rejsemessen for Kvalitetsrejser har igen i år deltagelse af den polske turistorganisation PTO. Her er det fra seneste rejsemesse i Øksnehallen. Foto: PTO.

KØBENHAVN: Der er også polsk luksus på menuen, når en rejsemesse for kvalitetsrejser slår dørene op i weekenden.


Rejsemesse: Der er også polsk luksus at finde, når Bella Center i København slår dørene op for en rejsemesse for kvalitetsrejser. På den polske stand kan man få mere at vide om luksusrejser til Polen. Der er fokus på cykling i Szczecin, golf, julemarkeder og historiske bygninger i Gdansk, Poznan, Krakow og Warszawa, oplyser den polske turistforening PTO.

LINK: Rejsetips til Polen

Den polske stand i Bella Center er bemandet af repræsentanter fra den polske turistorganisation, sammen med staben fra rejsebureauet Polengo, der er eksperter i rejser til Polen.

LINK: Polengo

Rejsemessen byder ikke alene på oplevelser til Polen, men til hele verden. Arrangøren – Vagabond Magasin – har i år indrettet vi fire loungeområder, et food-court med gastronomi fra alle verdenshjørner, syv foredragssale i Center hallen. Der bliver løbende gennemført spændende auktioner om rejser og andet relevant. Rejsemessen for Kvalitetsrejser har normalt været i Øksnehallen i København, men blev aflyst sidste år på grund af corona pandemien. I år er det i Bella Center. Metroen mod Vestamager kører direkte til udstillingscentret.

LINK: Grupperejser til Polen

Rejsemessen for kvalitetsrejser er åben lørdag og søndag klokken 10.00 – 17.00. Interesserede kan købe billet til halv pris på nedenstående link.

LINK: Entre til rejsemesse til halv pris