pto_og_lot_rejsemesse_polen_vagabond
Polen er med på en lang række stande på Skandinaviens største rejsemesse Ferie for Alle, der begynder i Herning fredag. Monika Pawlowska fra den polske turistorganisation (tv.), der har lovet særlige polske karameller til de besøgende, ses her på messen sidste år. Her i selskab med repræsentanter fra Poznan Turistorganisation og det polske flyselskab LOT (Polish Airlinies). Foto: Jens Mørch, polennu.dk.
KØBENHAVN: Polens Turistorganisation er med på Rejsemessen Vagabond i Øksnehallen i den kommende weekend.

Hvis man vil vide mere om Polen som turistmål, så er der rig lejlighed til det i den kommende weekend, når Polens Turistorganisation og det nationale flyselskab LOT (Polish Airlines) er i København.

Polske storbyer

De er begge med på den polske stand på årets Vagabond rejsemesse i Øksnehallen ved DGI-Byen i København. Det er især byerne Gdansk, Warszawa, Krakow, Wroclaw og Poznan der er fokus på. Det er byer man kan flyve til fra både København og Billund.

LÆS MERE
Eksternt link: Vagabond Rejsemesse 2018

Solidarnosc og Gdansk

I en meddelelse fra Polens Turist Organisation oplyses det, at der vil være et særligt fokus på golf, cykling, julemarkeder, historiske steder – herunder Solidarnosc i Gdansk, hvor Nobels Fredsprismodtager Lech Walesa blev verdensberømt.

LÆS MERE
Eksternt link: poland.travel

Der er åbent på rejsemessen i weekenden mellem klokken 10 og 17 begge dag. Billet til halv pris hvis man bestiller forinden på arrangementets hjemmeside. I 2017 besøgte næsten 18.000 mennesker messen i Øksnehallen.