rejsemesse_polengo

Marek Klaper fra PolenGo fortalte fredag interesserede om mulighederne for rejser til Polen. Han er sammen med et team af Polen-kyndige rejsefolk på messe i weekenden i Øksnehallen i København. Det danske rejsebureau er – som navnet antyder – eksperter i rejser til Polen. Foto: Theodor Hudyma, polennu.dk.


KØBENHAVN: Polens turistorganisation tager imod interesserede danskere, når Øksnehallen i denne weekend er vært for årets Vagabond rejsemesse.


I denne weekend kan rejseinteresserede besøge Vagabond-rejsemessen for kvalitetsrejse i Øksnehallen. Og igen i år er det med polsk deltagelse.

Polsk rykind

Polens turistorganisation har inviteret det danske rejsebureau PolenGo og repræsentanter for myndigheder og seværdigheder i Østersøområdet med på standen. Fredag havde Polens ambassade inviteret på et smugkig på udstillingen i Øksnehallen.

Område i vækst

– Der er sket meget langs Østersøen i Polen de senere år, og feriebyen Swinoujscie er et godt eksempel på et område med gode forhold og en række nye luksushoteller, siger Margorzata Hudyma, der er turistchef for Polen i Norden til polennu.dk.

– Det er noget af det, vi gerne vil fortælle danskerne, siger turistchefen.

Nyt hotel

På standen er der også repræsentanter for et af de nye hoteller i byen: Trzy Wyspy Hotel. Det er første gang at hotellet i den ofte oversete polske ferie- og badeby Swinoujscie tilbydes et dansk publikum. Der er flere daglige færgeafgange med Polferries, Unity Line og andre selskaber fra Ystad i Sverige.

Lørdag og søndag til kl. 17

Udstillingen har åbent lørdag og søndag fra klokken 10.00 – 17.00. Der er i alt 134 udstillere fra hele verden med på den berømte rejsemesse i Øksnehallen.

LÆS MERE
Eksternt link: Vagabond Rejsemesse for kvalitetsrejser