Lewandowski
WARSZAWA: Polens fodbold-landshold møder i aften Skotland, i endnu en vigtig kamp om kvalifikation til EM 2016.
LÆS  Det 20. bedste fodboldhold i verden


Polakkerne er stadig fyldt med selvtillid, efter den overraskende sejr på 2-0 over verdensmestrene fra Tyskland lørdag aften. Næste vigtige opgør er i aften mod Skotland. Kampen spilles i Warszawa.

Tyskland stadig favorit

– Det er en endnu vigtigere kamp, der venter os på tirsdag. Jeg mener stadig, at Tyskland er favoritter til at vinde gruppen, og Skotland og vi kæmper om den samme anden plads i gruppen, sagde midtbanespiller Grzegorz Krychowiak efter kampen mod Tyskland lørdag. Tyskland manglede fem af sine nøglespillere i opgøret mod Polen.

Polen nummer 1

Polen ligger nummer 1 i pulje D til EM kvalifikation med 6 point, samme antal som Irland, men Polen har første pladsen på en bedre målscore.

Polen favorit

Aftenens modstand Skotland er nummer 3 i gruppen med 3 point, og i Polen forventer de fleste, at polakkerne også vil vinde over Skotland i aften, ovenpå succesen over Tyskland. Polen tabte en venskabskamp til Skotland i marts i år på det nationale stadion.

Tyskland møder i aften Irland på tysk græs, og hvis Tyskland og Polen vinder, er det polske mandskab alene i front i gruppe D.

LÆS  Gdansk vandt første opgør mod Brøndby
LÆS  Kraul: Det bliver en lige og spændende kamp