Polens U21 fodbold landshold tabte første EM-kamp

pzpn

De polske U21 landsholdsspiller blev overraskende slået på hjemmebane i Lublin mod Slovakiet efter en spændende kamp. Foto: PZPN.

LUBLIN: Polens næstbedste fodboldlandshold tabte efter et spændende opgør til Slovakiet ved den første kamp ved EM.

Polen kom godt fra start ved EM for U21 landshold, da de polske drenge kom foran efter bare et minuts spilletid mod Slovakiet. Men lykken holdt kun 20 minutter, da det lykkedes for slovakkerne at udligne.

Lige ved pausen

Polakkerne kæmpede godt, men den slovakiske målmand var i stormform med mange store redninger. Efter 78 minutters spil scorede slovakkerne til slutresultatet 2 – 1.

Slovakiet i top

Sejren betyder, at Slovakiet topper EM-gruppen, mens polakkerne er i bunden. Polen er i pulje med Sverige, England og Slovakiet. Nummer et i gruppen går automatisk videre, men det er kun nogle af toerne i grupperne der kommer til slutspillet.