Polsk deltagelse på Nordens største feriemesse

  polen_turist_messe_ferie_for_alle_pto_polennu_lars_moeller
  Polens turistorganisation og det dansk-polske rejsebureau PolenGO, er med på Rejsemesse for Kvalitetsrejser i denne weekend i København. Her ses staben ved en tidligere messe. Arkivfoto.

  Mere end et tusinde udstillere fra hele verden, er på plads i Herning til Nordens største feriemesse – Ferie for Alle. Polen er i åe med på mindst tre af standene. Foto: Lars Møller.


  HERNING: Polen er repræsenteret på flere stande ved dette års Ferie for Alle, der åbnede i Midtjylland fredag. Messen fortsætter frem til og med søndag.


  Polens Turistorganisation, region Vestpommern og LOT (Polish Airlines) er blandt de polske deltagere på Nordens største feriemesse; Ferie for Alle, der åbnede fredag i Herning. Frem til og med søndag er messen åben for rejselystne danskere og andre interesserede.

  Daglige fly i øst og vest

  Danmarks to største lufthavne, København og Billund, har daglige forbindelser til Warszawa. På Billund Lufthavns stand kan interesserede møde det nationale polske flyselskab LOT. Fra Billund åbner Ryanair en direkte forbindelse til Krakow og Poznan i maj, mens Wizz Air genåbner forbindelserne til Warszawa og Gdansk.
  På Polens Turistorganisations stand kan man få smagsprøver på polsk øl, ligesom man kan få massage fra et stort kurhotel i Swinoujscie. Er man til golf, er der også kyndige repræsentanter fra en stor polsk golfklub ved Warszawa, der har været omtalt i de fleste jysk-fynske medier i denne uge. Den hedder Sobienie Krolewskie Golf & Country Club, og omtales ofte som ”konge-klubben”.

  Mere golf

  På messen er der også et helt særafsnit med flere haller der kun handler om golf. Der finder man region Vestpommern, der har egen stand, hvor de viser områdets attraktive golfbaner frem til det danske publikum. Flere og flere golfentusiaster vælger Polen, da det nu er både hurtigt og billigt at komme til landet fra både øst og vest Danmark.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Ferie for Alle 2019