Polsk gastronomi og underholdning i Valby

  polsk_super_gastronom_polen_mad_jacob_lolck

  Grzegorz Lapanowski (th.), den berømte polske tv-kok, gav den hele armen under en times underholdende fortælling om polsk mad og gastronomiske muligheder. Foto: Jacob Lolck.


  KØBENHAVN: Den polske stjernekok Grzegorz Lapanowski var mandag på slap line i Valby.


  Den polske stjernekok Grzegorz Lapanowski besøgte mandag København, og gav et show på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

  Tæt pakket

  Mere end hundrede gæster var mødt op til stjernekokkens show, hvor der blev præsenteret retter fra det traditionelle polske køkken, krydret med god underholdning fra en livlig toastmaster.

  Kendt fra tv

  Grzegorz Lapanowski har deltaget i adskillige populære tv-programmer og arbejdet på toprestauranter i og uden for Polens grænser.

  Fordomme om polsk mad

  Formålet med aftenen var at præsentere polsk mad og gastronomi på en underholdende, overraskende og informativ måde, oplyser arrangøren:

  – Polsk mad er jo stadig til en vis grad omgærdet af fordomme, så vi ønskede med showet at vise at polsk gastronomi kan være både sjov, farverig, velsmagende og økologisk, skriver Polens ambassade.

  Arrangørerne

  Arrangementet var en del af fejringen af Polens Nationaldag (3. maj) og gennemført i et samarbejde mellem Polens ambassade i Danmark, Hotel- og Restaurantskolen i Valby, Lubelskie Regionen og Adam Mickiewicz Instituttet i Warszawa.