Polske Iga videre til kvartfinalen ved Wimbledon

Polske Iga Swiatek, der er nummer et på verdensranglisten, er for første gang i sin karriere videre til kvartfinalen ved Wimbledon. Tirsdag spilles der kvartfinaler. Foto: Twitter.

LONDON: Polske Iga Swiatek er videre til kvartfinalen ved Wimbledon. Efter at have modstået to matchbolde, kom hun tilbage og vandt.

LÆS  Polske Iga Swiatek vinder French Open for tredje gang

Verdensranglistens nummer et – polske Iga – Iga Swiatek, er videre i Grand Slam turneringen i Wimbledon – efter en nervepirrende ottendedels finale.

Polsk Iga modstod to matchbolde

Polske Iga spillede mod schweizeren Belinda Bencic (nummer 14 på WTA-listen) og havde tabt første sæt. I andet sæt kunne Bencic afgøre det hele. Hun havde to matchbolde, men Iga modstod dem. Hun kom tilbage i kampen, og sikrede sig sejren ved at vinde andet og tredje sæt. Efter kampen indrømmede Iga, at hun slet ikke var klar over, at der var matchbolde mod hende.

(Fortsættes under)

Kampen i tal: Iga Swiatek – Belinda Bencic – 6:7 (4) – 7:6 (2) – 6:3.

Polske Iga er videre til kvartfinalen. Det er første gang hun er nået så langt i Wimbledon. Hun tabte ved 1/8-dels finalerne i 2021, og sidste år røg hun ud i tredje runde.

Iga Swiatek spiller kvartfinale mod Elina Switolina (Ukraine) tirsdag.

LINK: WTA Rankingliste – kvinder

Polske Iga Swiatek vinder French Open for tredje gang

LÆS OGSÅ: Iga Swiatek vinder French Open for tredje gang

Vi har fravalgt at have en betalingsmur rundt om polennu.dk – vi vil nemlig gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk.

Du kan gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.

LÆS  Polens bedste Iga vinder også US Open i tennis

LÆS  Verdens bedste til tennis valgt som årets sportsnavn