Polske Iga videre til kvartfinalen ved Wimbledon

Polske Iga Swiatek, der er nummer et på verdensranglisten, er for første gang i sin karriere videre til kvartfinalen ved Wimbledon. Tirsdag spilles der kvartfinaler. Foto: Twitter.

LONDON: Polske Iga Swiatek er videre til kvartfinalen ved Wimbledon. Efter at have modstået to matchbolde, kom hun tilbage og vandt.


Verdensranglistens nummer et – polske Iga – Iga Swiatek, er videre i Grand Slam turneringen i Wimbledon – efter en nervepirrende ottendedels finale.

Polsk Iga modstod to matchbolde

Polske Iga spillede mod schweizeren Belinda Bencic (nummer 14 på WTA-listen) og havde tabt første sæt. I andet sæt kunne Bencic afgøre det hele. Hun havde to matchbolde, men Iga modstod dem. Hun kom tilbage i kampen, og sikrede sig sejren ved at vinde andet og tredje sæt. Efter kampen indrømmede Iga, at hun slet ikke var klar over, at der var matchbolde mod hende.

(Fortsættes under)

Kampen i tal: Iga Swiatek – Belinda Bencic – 6:7 (4) – 7:6 (2) – 6:3.

Polske Iga er videre til kvartfinalen. Det er første gang hun er nået så langt i Wimbledon. Hun tabte ved 1/8-dels finalerne i 2021, og sidste år røg hun ud i tredje runde.

Iga Swiatek spiller kvartfinale mod Elina Switolina (Ukraine) tirsdag.

LINK: WTA Rankingliste – kvinder

Polske Iga Swiatek vinder French Open for tredje gang

LÆS OGSÅ: Iga Swiatek vinder French Open for tredje gang

Vi har fravalgt at have en betalingsmur rundt om polennu.dk – vi vil nemlig gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk.

Du kan gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.