Polske Wilczek bliver i Brøndby mindst to år mere

  kamil_wilczek
  Den polske landsholdsspiller Kamil Wilczek. Arkivfoto.

  Den 30-årige polak Kamil Wilczek har fredag forlænget sin kontrakt med superligaklubben Brøndby frem til 2021. Arkivfoto.


  BRØNDBY: Den polske landsholdsspiller Kamil Wilczek forlænger sin kontrakt med Brøndby med yderligere to år.


  Superligaklubben Brøndby meddelte fredag, at den har forlænget kontrakten med den polske angriber og landsholdsspiller Kamil Wilczek.

  Bliver til 2021

  Den 30-årige polak kom til Brøndby i januar 2016, og bliver nu efter kontraktforlængelsen frem til 2021.

  – Da jeg kom til Brøndby for tre år siden, valgte min kone og jeg at slå os ned herude på Vestegnen, og det har vi ikke fortrudt. Vi og vores børn føler os virkelig hjemme, og personligt kan jeg ikke undgå at mærke opbakningen fra Brøndby dagligt.

  – Jeg er ikke i tvivl om, at det, at vi føler os hjemme og opbakningen, er to af de væsentligste årsager til den succes, jeg har oplevet i min tid i Brøndby.

  LÆS OGSÅ
  polennu.dk: Wilczek: Jeg er stolt af at være polak

  19 mål i sæsonen

  Kamil Wilczek har scoret 19 gange for Brøndby i denne sæson, men er noteret for 46 mål i 92 superligakampe for Brøndby. Og der er tilfredshed med polakken i Vestegnsklubben.

  – Kamil har været her i tre år og bevist sig selv som en topangriber i den danske Superliga. Han er arbejdsom som få andre, og så har han en ukuelig evne til at opsøge og score mål, uanset hvor tilfældig chancen måtte være. – Derfor er vi også glade for, at vi er nået til enighed med Kamil om en forlængelse af hans nuværende aftale, så den nu løber til sommeren 2021, siger sportschef Troels Bech.

  Kamil Wilczek har spillet tre landskampe for Polen.