Radwanska hyldes for årets bedste slag i tennis

glad_radwanska_til_fest_polennu_polen

En glad Agnieszka Radwanska. der er verdens tredje bedste til tennis, kan nu for fjerde år i træk også pynte sig med at stå bag årets bedste tennisslag. Privatfoto.


WARSZAWA: Polens tennis darling nummer et og verdensranglistens nummer tre Agnieszka Radwanska er kåret som kvinden med årets bedste slag.


Verdensranglistens nummer tre, polske Agnieszka Radwanska har for fjerde gang i træk fået WTA hæder for Årets Slag i international tennis.

Slag i marts

Det er et slag i hendes opgør mod Rumæniens Monica Niculescu på Indian Wells i marts, der har imponeret verden over. Her viste Radwanska igen at hun kan håndtere selv de mest umulige og svære skud fra modstanderen, for derefter at redde sig ud af situationen til egen fordel. Det er ikke uden grund at Radwanska har fået øgenavnene eller kælenavnene: Magikeren, Ninja og Professoren.

SE VIDEO
WTA: Årets skud 2016

Wozniak nummer 4

Radwanska blev tildelt hædren for årets bedste skud med 62 procent af stemmerne, mens Carolina Wozniak kom ind på en fjerde plads med et skud i Auckland. Danskeren med de polske forældre fik 7 procent af stemmerne.

27-årige Agnieszka Radwanska har vundet tre WTA titler i år, og er nu nummer 3 på WTA verdensranglisten.

SE VIDEO
WTA: Årets skud 2016