Sommersejlads mellem Bornholm og Swinoujscie

  faerge_polen_danmark_bornholm_roenne_swinoujscie_polennu_cracovia

  Skibets farverige dekoration skal forestille en hval. Den næsten 1000 m2 store graffiti er inspireret af en glasmosaik, der er skabt af den berømte polske kunstner Stanislaw Wyspianski der levede fra 1869 til 1907. Han boede og arbejdede i Krakow (Cracovia). Der er brugt 275 liter maling. PR-foto.


  KOLOBRZEG: Polferries vil sejle mellem Rønne på Bornholm og badebyen Swinoujscie i Polen i juli og august.


  Det statsejede polske færgeselskab Polferries vil sejle mellem Bornholm og Polen denne sommer. Den første tur fra Swinoujscie til Rønne skal efter planen gennemføres lørdag den 30. juni.

  – Vi har besluttet os for at genoptage færgeruten i sommersæsonen på grund af en meget stor interesse blandt polske turister, siger direktør Piotr Redmerski, Polferries.

  650 passagere

  Færgen M/F Cracovia, der har plads til 650 passagerer, 64 personbiler og dobbelt så mange lastbiler, sejler fra Polen klokken 10 og er fremme 5 timer senere, klokken 15.00. Afgang fra Bornholm er klokken 18.00 og med ankomst i Swinoujscie 23.30. Gæsterne på færgen kan gå på restaurant, cafe, cafeteria, pub, sidde i flystole, shoppe eller gå med børnene i legeland.

  Færgen Cracovia-færgen vil sejle sæsonens sidste tur den 25. august.