Stor international konkurrence med sange på polsk

  image

  The Voice of Polonia er en tilbagevendende musikkonkurrence, som finder de bedste polske talenter i Europa. PR-foto


  KØBENHAVN: Sangkonkurrencen, The Voice Of Polonia, inviterer interesserede til at deltage i international konkurrence med sange på polsk.


  – Er du født med en mikrofon i hånden, men føler du, at du ikke har haft chancen for at bevise det? Eller har du tidligere haft succes og leder efter endnu mere erfaring? Hvis du kan svare ja på bare et af disse spørgsmål, så er sangkonkurrencen The Voice of Polonia noget for dig, sådan skriver arrangørerne af Voice of Polonia. Alle kan deltage og konkurrencen gennemføres i flere lande i Europa.

  Sang på polsk

  Der inviteres til polsk sangdyst i Belgien, Holland, Tyskland, Frankrig, Irland og Danmark. Eneste betingelse for deltagelse er at de indsendte sange er på polsk.

  Professionel jury

  En professionel jury vil håndtere de indsendte talenters musik, og de bedste vil blive inviteret til en audition i Bruxelles. Juryen består blandt andre af de polske poptalenter Maria Sadowska og Stanislaw Wenglorz. Vinderne af showet kan se frem til en Europa-turné, hvor der gives koncerter i Holland, Frankrig og Tyskland.

  Tilmeldingsfristen til konkurrencen er den 30. september.

  Så hvad venter du på?

  Forbundet “Polonia” er medarrangør og lægger navn til programmet. Formålet med programmet er at forene polske emigranter på tværs af landegrænser gennem musik. Læs mere om betingelser for deltagelse på nedenstående link.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Konkurrence Voice of Polonia 2016