Tekniske problemer har plaget driften af polennu.dk

Den 18. januar er det 15 år siden polennu.dk gik online – fra oktober 2008 med daglige nyheder. Vi har opdaget en teknisk fejl, der har påvirket spredningen af vores nyheder samt muligheden for at donere et frivilligt økonomisk bidrag til polennu.dk. Foto: PN Teknik.

KØBENHAVN: Tekniske problemer har plaget driften af polennu.dk. Det har påvirket nyhederne og donationer af økonomiske bidrag.


Gennem snart 15 år har polennu.dk hver dag dækket Polen med nyheder, og der er fortsat fri adgang til de tusindvis af nyheder, og andre former for historier siden 2008. En ny teknisk gennemgang og opdatering af siden med det omfattende indhold, har dog afsløret en del tekniske problemer på siden, som vi ikke har været opmærksomme på. Det arbejdes der nu på højtryk på at løse, og vi er snart i mål.

Nyheder og bidrag

De tekniske problemer har påvirket værktøjerne til spredning af nyhederne der har været defekte, og hvad værre er, at vi har opdaget at de frivillige bidrag på 100, 200, 500 eller 1.000 kroner – som vi normalt modtager mange af – ikke har kunnet modtages.

Vi er først blevet opmærksomme på problemet nu, men kan se at vores sikkerhedssystemer har afvist mange forsøg på at donere polennu.dk penge. Hvis du er en af dem, beklager vi ulejligheden og takker for tanken. I løbet af de kommende dage vil systemet, komme op at køre normalt igen. Vi kender endnu ikke årsagen, men vores dygtige teknikkere arbejder på sagen.

Vil du støtte polennu.dk

Hvis du vil støtte polennu.dk lige nu – kan du gøre det på flere måder.
Enten via Mobilepay 23435905 – eller til Danske Bank: 1551 – 10478804. Vi takker for ethvert bidrag.

polennu.dk modtager ikke offentlige tilskud, men er finansieret af bannerindtægter og frivillige bidrag fra vores mange støtter.

LÆS OGSÅ: De første ti år med polennu.dk

Nyheder hver dag siden 2008