Tennis-stjernen Radwanska bliver nummer tre på WTA

radwanska_i_civil_ny_træner_polen_0

Den polske tennisstjerne rykker mandag et skridt op af WTA rangstien til nummer 3. Hun bytter plads med rumænske Simona Halep. Privatfoto.


WARSZAWA: Den polske tennis-stjerne Agnieszka Radwanska rykker mandag op som nummer tre på WTA tennis ranglisten. Danske Caroline Wozniak ryger ned på en 22. plads.


Polens tennis-stjerne nummer et, Agnieszka Radwanska, rykker mandag et trin op af WTA-rangstigen. Fra en plads som nummer fire, til en tredje plads. Kun overgået af amerikanske Serina Williams som er nummer et og tyskeren Angelique Kerber, der er på anden pladsen.

Sejrer men nederlag til Williams

Radwanska har spillet flot den seneste tid, men har siden slutningen af januar været skadet. Hun trak sig fra WTA-turneringen i Dubai den 15. februar, men skulle være klar igen i næste uge. Trods sine mange sejre, måtte hun give op over for listens nummer et, Serena Williams, ved semifinalen i Australian Open i januar.

Agnieszka Radwanska har tidligere været nummer to på WTA listen.

Wozniak nummer 22

Danske Caroline Wozniak, med polske forældre, er nu nummer 19 på listen, men rykker mandag tre pladser ned til en placering som nummer 22.

SE LISTEN
Eksternt link: WTA listen