Ubesejrede Holland spillede uafgjort mod Polen

Polen Holland fodbold
Det var en højdramatisk kamp, da Polen delte point med Holland i Rotterdam i lørdagens Nations Leagues kamp. Kampen var uden topscorer Robert Lewandowski. Foto: PZPR.

ROTTERDAM: Polen var foran med to mål mod ubesejrede Holland i Nations League, men kampen endte med at de to hold fik et point hver.

I den tredje kamp i Nations League mødte det polske fodboldlandshold de ubesejrede fra Holland. Kampen var uden topscore Robert Lewandowski, der forhandler om et klubskifte væk fra Bayern.

I Rotterdam så det længe så det ud til at hollænderne ville tabe til Polen. Men sådan gik det ikke, i den højdramatiske og spændende kamp på De Kuip stadion. Her fik tilskuerne sig en på opleveren med en højdramatisk kamp og et hollandsk comeback.

Selv om hollænderne sad på spillet fra start, var det alligevel Polen der kom først på måltavlen, til 1 – 0 efter 18 minutters spil, og det var også stillingen ved pausen. Det blev også til 2 – 0 allerede efter 49 minutters spil. Men så vågnede hollænderne op.

Blot to minutter efter scorede Holland, og efter yderligere tre minutter blev der udlignet til 2 – 2. Men det øgede blot kampgejsten på begge hold.

Holland tildeles straffespark

Selvom hollænderne pressede hårdt på mod kampens afslutning for at få alle tre point, lykkedes det ikke, før Holland blev tilkendt et straffespark, efter at dommeren måtte se optagelserne af hændelsen (VAR).

Hollandske Memphis Depay helkiksede straffesparket, og kampen sluttede efter 8 minutters forlænget spilletid med 2 – 2. Et point til hvert af holdene. Det betyder at den samlede stilling ser sådan ud:

Holland            7 point + 4 mål

Belgien             4 point + 2 mål

Polen                4 point – 4 mål

Wales               1 point – 2 mål

Polen dårlige målscore skyldes kampen mod Belgien, hvor polakkerne måtte indkassere et nederlag på 6 – 1.