Verdensmester bedst fra start i Polen Rundt

  majka_rafal_2017_polen_rundt

  Polske Rafal Majka er også med i Polen Rundt, der begyndte lørdag i Krakow. Majka har tidligere vundet Polen Rundt, ligesom han vandt den prikkede bjergtrøje ved Tour de France sidste år. I år måtte han udgå efter et styrt. Foto: Ralph Scherzer, Bora.


  KRAKOW: Verdensmesteren Peter Sagan der blev udelukket fra Tour de France, vandt første etape af Polen Rundt der begyndte lørdag.


  Verdensmesteren Peter Sagan vandt første etape af Polen Rundt (Tour de Pologne), der begyndte lørdag. Etapen blev kørt fra og til Krakow over 137 kilometer og endte det med en massespurt. Det var den ottende sejr til Peter Sagan i denne sæson.

  Majka med

  Løbet der fortsætter frem til fredag vil gå gennem mere end 500 byer og landsbyer på ruten Katowice, Szczyrk, Zabrze, Rzeszow, Zakopane og med målopløb i Bukowina Tatrzanska.
  Den polske rytter Rafal Majka, der tidligere har vundet Polen Rundt og som måtte udgå af Tour de France i år, blev nummer 103 efter den første etape. Danske Matti Breschel fra Astana Pro Team blev nummer 49 ved lørdagens etape.

  Polen Rundt 2017 afsluttes i Polen Rundt slutter i Bukowina Tatrzanska i det sydlige Polen.

  SE STILLING
  Feltet.dk: Polen Rundt 2017 (Tour de Pologne)