Warszawa nomineret som Europas bedste rejsemål

chikaneres mindst i Polen
Mennesker med afrikanske baggrund chikaneres mindst i Polen, ud af de 13 lande som et EU agentur har undersøgt. Arkivfoto.

WARSZAWA: Warszawa er blandt 20 destinationer, der er nomineret som Europas bedste rejsemål. Her kan du stemme på den polske hovedstad.


Warszawa er blandt 20 europæiske byer nomineret som Europas bedste rejsemål (European Best Destination 2023). Det er en afstemning blandt internetbrugere verden over, der afgør hvilke by der skal have titlen. Der kan stemmes hverdag – en gang – frem til den 10. februar.

LINK: Stem på Warszawa her

– Det er være blandt de 20 byer er en stor succes for Warszawa, da kun destinationer med mangfoldigt turist- og kulturtilbud med høj kvalitet bliver nomineret, siger Anna Przyluska-Kwiatkowska fra byens turistorganisation, Go2Warsaw til polennu.dk.

Læs mere på linket under:

LINK: Warszawa som turistby (Go2Warsaw)

(Artiklen fortsættes under)

Internationale anbefalinger

Medier som The Guardian og CNN har i de seneste måneder skrevet meget om den polske hovedstad, og har opfordret folk fra hele verden til at besøge byen og Polen. De moderne storby, men det stærke historiske islæt, og service og udbud i rigt mål. Men CNN fremhæver også den polske hovedstad fordi, polakkerne er det folk der har støtte Ukraine og ukrainere på flugt allermest.

LINK: Stem på Warszawa her

Den polske hovedstad har udviklet sig fra en historisk plaget by til en international moderne storby. Polennu.dk redaktør mener, at Poznan, Gdansk og Warszawa er langt mere spændende turistbyer end de corona-forbudte Paris og London. Arkivfoto.

Støt polennu.dk og få mere viden

 

Vi har ikke en betalingsmur – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark. Hvis du også vil – så kan du gøre det ved støt os økonomisk.

Du kan støtte os med et engangsbidrag på DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Det vil være en stor meget hjælp – på forhånd tak.

LINK: Støt polennu.dk og få flere gratis nyheder