Årets laveste temperatur: minus 30,8 grader

årets laveste temperatur polen
Årets laveste temperatur i Polen blev målt natten til søndag. Minus 30,8 grader blev der målt i det østlige Polen. Frosten fortsætter, men dog ikke med så voldsomme frostgrader som nu, forudser metrologerne. Arkivfoto.

WARSZAWA: Natten til søndag blev årets laveste temperatur – minus 30,8 grader – målt i Polen. 13 personer er døde af frost.


Årets laveste temperatur målt natten til søndag, men frem til mandag er der varslet temperaturer fra minus 14 grader i det nordøstlige Polen, og blot minus 2 grader i det nordvestlige Polen. Svag til skiftende vind.

EKSTERNT LINK: Vejrudsigter IMGW

Laveste temperatur

Den laveste temperatur blev målt i nat; minus 30,8 grader. Det var i byen Suwałki, der ligger i det nordøstlige Polen – i grænseområdet ved Kaliningrad, Litauen og Hviderusland. Kulden fortsætter, men temperaturerne bliver noget højere de kommende dage. Det oplyser Polens metrologiske institut (IMGW).

LÆS OGSÅ: Årets laveste temperatur (2017)

Vejrudsigt
Vejrudsigt frem til mandag.
Mere kulde og varme fra Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur omkring polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, kan du gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.