Internationale eksperter taler om fremtidens turisme

turisme
Den britiske forfatter og rådgiver indenfor udvikling af turisme, er en af hovedtalerne på dette år New Trends Tourisme 2020, der gennemføres i Gdansk til april. Arkivfoto.

GDANSK: Polens største event for new tourism får i år blandt andet besøg af turisteksperten Doug Lansky, der har sat nye standarder for udvikling af bæredygtig turisme.

LÆS  Gdansk mindes myrdet borgmester på 3-årsdagen

Turisme. I april er Gdansk vært for Polens største turistkonference, New Trends, der handler om nyheder indenfor turistfaget, om bære dygtig udvikling og om en verden hvor flere og flere mennesker rejser og forventer mere og mere.

Turisme med omtanke

Den 50-årige amerikanske rejseguru Doug Lansky er blandt talerne på konferencen. Han er forfatter til en række bøger om turisme, blandt andet for Lonely Planet. Han arbejder for National Geographic og World Tourism Organisation. Doug Lansky har arbejdet for National Geographic Traveler, Reader’s Digest, Esquire, Men’s Journal, The Guardian, National Geographic Adventure og Huffington Post. Han er derudover en efterspurgt taler på konferencer om turisme verden over.

TV-klip: Tale om turisme af Doug Lansky

Doug Lansky hører også til dem, der advarer mod eksplosions agtig vækst indenfor turisme. Han mener at det er vigtigt, at vækst i turisme skal ske organisk, og med opbakning fra de lokale, så alle får de bedste oplevelser. Han fremkommer også med flere eksempler på, at den overdrevne vækst ikke nødvendigvis giver større indtjening. Tværtimod mener han.

500 fagfolk

Af andre internationale koryfærer kommer også navne som Rob Davidson,  Eran Ketter og Nicholas Hall. Den kendt polske tv-vært Maciej Kautz er moderator på konferencen, der ventes at trække over 500 fagfolk fra hele verden. Konference gennemføres på engelsk, men med tolkning til polsk.

LÆS  Nye flyruter til Gdansk og Katowice fra København

LÆS OGSÅ: Kun SAS fly fra Danmark til Gdansk

New Trend består ud over konferencen, også af en række relevante workshops. Det er 11. gang at New Trends turistkonferencen gennemføres i Polen, og tredje gang i European Solidarity Centre i Gdansk.

LÆS  De danske håndbolddrenge er ankommet i Gdansk

LÆS MERE
Eksternt link: New Trends Turisme 2020

LÆS OGSÅ
Eksternt link: Polen Turistorganisation

Støt polennu.dk
Støt polennu.dk. Tryk på banner.