Lewandowski kan få årsløn på 35 millioner euro

Lewandowski Polen
Robert Lewandowski vil gerne til F. C. Barcelona, hvor han kan opnå en årsløn på 35 millioner euro. Kontrakten med hans tyske klub udløber i 2023. Arkivfoto.

MUNCHEN: Den polske anfører Robert Lewandowski tilbydes en årsløn på op til 35 millioner euro, hvis han skifter til F. C. Barcelona.


Den polske anfører for fodboldlandsholdet Robert Lewandowski tilbydes en årsløn på mellem 30 og 35 millioner euro af F. C. Barcelona, skriver polske onet.pl.

Sportsdirektøren for hans nuværende klub, Bayern Munchen, Hasan Salihamidzić vil gerne beholde Lewandowski i Bayern. Ifølge tyske Bild, tjener Robert Lewandowski nu 24 millioner euro om året, og der udspiller sig nu et sandt pokerspil mellem de to storklubber om hvor verdens bedste fodboldspiller, skal spille efter næste sæson.

Lewandowski og Bayern ydmygede Messi og Barcelona

Lewandowski og ti trofæer

Robert Lewandowski har været med til at sikre sin klub ti trofæer, og hans kontrakt med klubben udløber i 2023.

Overgangssum

Men det er ikke kun lønforholdene, der er afgørende. Bayern og Barcelona skal også blive enige om en overgangssum. Barcelona har tilbudt den tyske klub 40 millioner euro for Lewandowski. Det er nu op til Bayerns ledelse om de vil sige ja tak. Lewandowski vil gerne til Barcelona. Dramaet fortsætter.

LINK: FC Barcelona

Støt polennu.dk – engangsbeløb

Du kan betale med de mest anerkendte betalingsformer, når du vælger at støtte polennu.dk. Du kan give et engangsbeløb ved at trykke på et af beløbene, der sender dig videre til vores betalingsmodul.

DKK 100,00
DKK 200,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
DKK 5.000,00

Støt polennu.dk – fast månedligt beløb

Du kan også vælge at støtte os løbende, så du giver et bidrag hver måned, som du på et hvilket som helst tidspunkt kan fortryde igen.

DKK 50,00 pr. måned
DKK 100,00 pr. måned
DKK 200,00 pr. måned