Lewandowski og Bayern ydmygede Messi og Barcelona

32-årige Robert Lewandowski har succes for tiden. For nylig blev han kåret som Europas bedste fodboldspiller af UEFA, og nu har Eurosport udråbt ham som verdens bedste spiller. Arkivfoto.

LISSABON: Polens topscorer og landsholdsanfører Lewandowski scorede kun en gang, da Bayern München ydmygede Messi og FC Barcelona i en sand målfest.


Fredag aften tørnede to af verdens bedste fodboldhold sammen i Lissabon. Bayern München med Robert Lewandowski og FC Barcelona med Messi i kvartfinale opgøret i Champions League.

8 – 2 i tysk favør

Kampen var kun 4 minutter gammel, før Bayern kom foran med 1 – 0. Og så gik det ellers stærkt. Blot tre minutter senere udlignede Barcelona, eller rettere: Bayern München lavede et selvmål. Ved pausen stod der 3 – 1 i tysk favør. Kampen endte med det overbevisende resultat: 8 – 2 til det tyske mandskab med den polske kaptajn.

Robert Lewandowski scorede kun en gang, for fredag aften var det hans holdkammerater der var i fokus på måltavlen. Lewandowski er i forvejen topscorer i såvel Bundesligaen som på det polske landshold.

Bayern München og Robert Lewandowski er nu klar til semifinalen i Champions League.

SE DETALJER OM KAMPEN HER

Mere fodbold fra Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00. Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.