Polens bedste fodboldhold vinder i København

Polens bedste fodbolhold Jagiellonia Białystok ydmygede torsdag aften FC København, med en 2 – 1 sejr i Parken. Foto: Jagiellonia Białystok.

KØBENHAVN: Polens bedste fodboldhold Jagiellonia Białystok vandt i det sidste minut over FC København i den første Conference League kamp.

Polens bedste fodboldhold Jagiellonia Białystok – fra den østligste del af Polen – vandt torsdag aften over FC København på danskernes hjemmebane i Parken. FCK kom ellers foran efter 12 minutters spil, og det var da også danskerne der sad på spillet, chancerne og de fleste skud på mål kampen igennem. Polakkerne havde modsat meget svært ved at komme til afslutninger.

Polens bedste fodboldhold i Parken

I anden halvleg er det dog Polens bedste fodboldhold der kommer til afslutning og får udlignet til 1 – 1 i det 51. minut. Og herfra spillede polakkerne klogt, og selv om det var danskerne der var tættest på 2 – 1, så var det polakkerne der i det 98. minut ydmygede FCK med en scoring, og ved at tage alle 3 point med sig hjem fra Parken.

Det var Jagiellonia Białystok debutkamp i Conference League.

Mål

12 minut 1-0 Pantelis Hatzidiakos

51 minut 1-1 Afimico Pululu

98 minut 1-2 Darko Churlinov