Polske Kamil Wilczek stopper i FC København

Kamil Wilczek FCK
Kamil Wilczek har afbrudt samarbejdet med FC København efter gensidig aftale. Flere kilder hævder at Wilczek skal tilbage til sin tidligere klub Piast Gliwice i Polen. Arkivfoto.

KØBENHAVN: Den polske fodboldspiller Kamil Wilczek har afbrudt samarbejdet med FC København, meddeler klubben mandag.


Den polske angriber Kamil Wilczek stopper hos FC København. Partnerne er blevet enige om at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Ifølge oplysninger i Tipsbladet, vil Wilczek fortsætte sin fodboldkarriere i sin tidligere klub Piast Gliwice.

Kamil Wilczek: Jeg er stolt af at være polak

Kamil Wilczek kom til FC København i sommeren 2020 fra den tyrkiske klub Götztepe S.K. Han har siden spillet 46 kampe og har scoret 14 mål for ”løverne”, som holdes kaldes af de lokale.

– Kamil har optrådt særdeles professionelt i sin tid i F.C. København, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

– Han har bevist, at han fortsat er en spiller, der ved hvor målet står, men udsigten til spilletid hos os er ikke ret god for ham længere, og derfor er vi stille og roligt blevet enige om at gå hvert til sit, udtaler hovedstadsklubbens sportsdirektør.

Hjem til Piast Gliwice

Med sit stop i FCK er Kamil Wilczek nu fri til at skifte til en anden klub, også efter transfervinduet er lukket, oplyser klubben. Flere kilder peger dog på, at Wilczek er på vej tilbage til Polen.

Kamil Wilczek, der også har spillet for rivalerne fra Brøndby, er også tilfreds med aftalen.

– Jeg er meget taknemmelig for, at jeg fik muligheden for at spille for F.C. København, siger Wilczek.

– Jeg har nydt min tid i klubben og er altid blevet behandlet godt der. Jeg ønsker alle i klubben alt det bedste, siger den succesrige polske landsholdsspiller.

LINK: Meddelelse fra FC København

Støt polennu.dk og få flere nyheder fra Polen på dansk. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00. På forhånd tak.