Voldsomme storme over det meste af landet

Storm_i_Polen_polennu
Der kommer voldsomme storme i nat og igen natten mellem tirsdag og onsdag. Om natten bliver det meget varmt i løbet af ugen. Arkivfoto.

WARSZAWA: Det meste af Polen bliver i nat ramt af voldsomme storme, men værre bliver det natten mellem tirsdag og onsdag. Op til 30 grader tirsdag.


De kommende nætter bliver Polen ramt af voldsomme storme, værst bliver det natten mellem tirsdag og onsdag. Uvejret vil blive suppleret med kraftig nedbør.

Tirsdag vil begynde med at være overskyet, men der ventes opklaring overalt, selv om der vil også være byger og tordenbyger ind i mellem. Det bliver en meget varm dag. Gennemsnitstemperaturen vil ligge mellem 26 og 29 grader inde i landet, med maksimum temperaturer over 30 grader. Ved kysten ventes gennemsnitstemperaturen at være mellem 20 og 22 grader.

Flere voldsomme storme mellem tirsdag og onsdag

Tirsdag aften og natten mellem tirsdag og onsdag vil et nyt område med farlige storme bevæge sig mod vest og nordvest for Polen. Også her med kraftig regn, hagl og meget kraftig vind med vindstød på op mod 80 kilometer i timen. Mere roligt bliver det i de sydøstlige egne.

Tropenætter

Det bliver meget varm om natten, og der ventes flere tropenætter i løbet af ugen flere steder i Polen.

Mere vejr?

Du kan altid følge vejrudsigterne for Polen – nederste på forsiden af polennu.dk. Du kan også læse mere på det polske metrologiske instituts (IMGW) hjemmeside på linket under.

LINK: Vind og vejr i Polen (IMGW)

Advarsler om uvejr over det meste af landet

Vi har fravalgt en betalingsmur til vores indehold, for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde med et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905. Det vil være en stor hjælp! På forhånd, tak!