Drab på polak ved Roskilde Festival er politianmeldt

Drabet på en 52-årig polak på årets Roskilde Festival er nu blevet politianmeldt. PR-foto.

ROSKILDE: Sagen om en 52-årig polsk mand, der mistede livet i forbindelse med oprydningsarbejdet efter årets Roskilde Festival, er nu meldt til politiet.


En 52-årig polak mistede livet efter årets Roskilde Festival. Polakken blev kørt ihjel under oprydningsarbejdet af en traktor mens han lå i sit telt og sov.

(Fortsættes under)

Polske festivaler med film, musik, kunst og riddere

Roskilde Festival oprydning

Arbejdstilsynet har nu politianmeldt Roskilde Festival – eller helt konkret den sociale forening Gaderummet-Regnbuen, der var i gang med oprydningen, da polakken blev kørt ihjel. Tilsynet mener de har ansvaret, og har meldt foreningen til politiet. Den 52-årige arbejdede for foreningen, skriver Radio 4.

Kalle Birck-Madsen, der er leder af Gaderummet-Regnbuen, bekræfter at foreningen er politianmeldt, men vil ikke kommentere sagen.

Den 52-årige mand havde under oprydningen lagt sig ind i et af teltene, hvor han blev påkørt. Føreren af traktoren havde fået at vide, at der ingen mennesker var i området, hvor polakken hvilede sig.

Tre polske musik festivaler er blandt Europas bedste

Støt et frit medie – støt polennu.dk

Hos polennu.dk har vi fravalgt at have en betalingsmur. Vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Vi vil gerne lave endnu flere nyheder, og hvis du vil hjælpe os i det arbejde, kan du støtte os økonomisk. Vores sædvanlige betalingssystem er aktuelt frakoblet af sikkerhedsmæssige grunde, men du kan støtte polennu.dk med Mobile Pay eller bankoverførsel.

MOBILEPAY 23435905 – eller Danske Bank: 4315 – 0012245351
Hvis du vil støtte polennu.dk fra en udenlandsk konto, så er vores bank oplysninger her: SWIFT: DABADKKK – IBAN: DK8730000012245351. På forhånd, tak!

 

Støt polennu.dk og Polen i Danmark