15 personer kvæstet ved busstoppested

busstoppested
En 33-årig lokal polak er kørt ind i en gruppe mennesker ved et busstoppested, og fortsatte med at ødelægge tre biler. 15 personer er kvæstet, men alle meldes udenfor livsfare. Foto: Policja Szczecin.

SZCZECIN: 15 personer er kvæstet i ulykke ved et busstoppested, da en bil ført af en 33-årige polak, af ukendte årsager kørte ind i de ventende.


15 personer er kvæstet i en ulykke ved et busstoppested fredag eftermiddag. En 33-årig polak fra Szczecin, kørte i en Ford Focus ind i de ventende passagerer, hvor efter han fortsatte kørslen og stødte ind i tre biler.

Ikke terror ved busstoppested

Der er IKKE tale om terror, selv om mange medier allerede har betegnet ulykken som en terrorhandling, fastslår myndighederne i Polen.

– 15 personer er kommet til skade, og de har alle fået hjælp. Seks af dem er børn. To af de kvæstede var i kritisk tilstand, men alle er meldt stabile og uden for livsfare. Føreren af bilen er tilbageholdt, og er nu under afhøring, siger Pawel Pankau fra politiet i Szczecin til onet.pl.

– Af ukendte årsager kørte den 33-årige polak ind i de ventende passagerer. — Jeg vil gerne forsikre om, at i modsætning til hvad der allerede cirkulerer på de sociale medier, så var det ikke en terrorhandling, siger Pankau.

Ingen alkohol eller stoffer

Ifølge de foreløbige undersøgelser, så var manden ikke under påvirkning af hverken alkohol eller narkotika. Den 33-årige vil dog blive yderligere undersøgt for den mistanke, oplyser politiet. Det er for tidligt at fastslå årsagen til ulykken, fortæller politiet på X-twitter.

 

Terror eller ej?

Uanset hvad der er årsagen til ulykken, så er det sikkert, at polennu.dk er verdens førende medie, når det gælder nyheder på dansk om Polen. Men vi har fravalgt at have en betalingsmur – for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk. Her er der ingen blokering af hjælp. Der er flere muligheder.

Du kan donere valgfrit beløb via MOBILEPAY – 23435905.