17-årig polsk dreng ville sælge sin lillebror på net-auktion

  Ville_sælge_sin_lillebror_på_polsk_netauktion

  En 17 år gammel ung polak har fået noget at tænke over, efter at han i sidste uge satte sin lillebror til salg på en polsk netauktion. Modelfoto.


  En ung mand fra byen Namyslow i det vestlige Polen, har forsøgt at sælge sin 9 årige lillebror på en netauktion. Auktionen er nu blokeret af polsk politi.


  Der er normalt ingen grænser for hvad der handles med på allegro.pl, som er en af Polens populære sites. Men da en ung mand ville sælge sin lillebror, greb politiet resolut ind.

  Mindst en daler

  Den 17-årige polak havde krævet mindst 1 PLN for lillebroderen, men han var også villig til at bytte ham væk. Da det kom politiet for øre, blev auktionen lukket og den skyldige storebror blev overdraget til anklagemyndigheden.

  Ikke menneskehandel

  Den polske anklagemyndighed afviste dog at indlede en sag mod den 17-årige. Anklagerens talskvinde forklarede, med et smil på læben, at der ikke var tale om menneskehandel, men nærmere om en ugennemtænkt joke.

  Aktionen blev blokeret, og den slukørede storebror måtte indrømme, at hans handlinger bare var ment som en spøg. Den 9-årige er, sammen med sin storebror, nu hos deres forældre i Namyslow.

  Hvordan, og om, de to brødre har afregnet indbyrdes, fortæller historien ikke noget om.