19-årig polsk tennistalent i Grand Slam-finale

Det 20-årige polske tennistalent Iga Swiatek er færdig ved OL i Tokyo. Hun stillede op i to konkurrencer, og nåede til tredje runde i single kampen. Imens kan hun glæde sig over at corona-tallene i Polen er lave. Arkivfoto.

PARIS: Det bare 19-årige polske tennistalent Iga Świątek har spillet sig i kvindernes finalen med chance for hendes første Grand Slam titel.Den polske tenniskomet, Iga Świątek besejrede torsdag Nadia Podoroska i semifinalen med cifrene 6:2, 6:1. Lørdag spiller den 19-årige kvinde om hendes første Grand Slam-titel i karrieren.

Finale lørdag

Den unge polak skal lørdag møde den fjerde seedede amerikaner Sofia Kenin. Kenin besejrede tjekkiske Petra Kvitova i semifinalen med cifrene 6:4 og 7:5.

Iga Świątek er tidligere junior Wimbledon-mester, og er nummer 54 på kvindernes WTA-ranking liste.

LINK TIL WTA-RANKING LISTE

Mere polsk tennis? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.