35 danske jazz-koncerter i Polen i november

  Danish_Delight_Jazz_2012_Polen


  KØBENHAVN: 11 danske jazz-orkestre giver 35 koncerter i syv polske byer fra tirsdag og syv dage frem.


  Danish Delight jazzfestivals præsenterer den danske jazzscene syv dage i november.

  Syv polske byer

  11 danske jazzorkestre spiller ialt 35 koncerter i syv polske byer: Warszawa, Krakow, Poznan, Wroclaw, Sopot, Katowice og Tarnow.

  Seneste dansk jazztrends

  – Det er vores ønske, at den danske Danish Delight-karavane vil give jazzelskere og andre interesserede i hele Polen muligheden for at opleve de seneste trends fra den strålende danske jazzscene, skriver Lars Winther fra JazzDanmark. Og fortsætter:

  Polsk visit i Danmark

  – Tidligere har vi i Danmark nydt besøg af mange store polske musikere – Krzysztof Komeda, som havde et stærkt forhold til Danmark i 60’erne, nyere dygtige jazzmusikere som Tomasz Stanko, der har arbejdet sammen med flere danske kunstnere, og så sent som til dette års Copenhagen Jazz Festival havde vi fornøjelsen af at kunne præsentere den fantastiske Leszek Mozdzer.

  Vi nyder polske musikere

  – Danish Delight er vores mulighed for at præsentere noget af det bedste, vi har at byde på fra den danske jazzscene, og vi håber, at polakkerne vil nyde det ligeså meget, som vi nyder besøg af polske musikere i Danmark, slutter Lars Winther, der er sekretariatsleder i Jazz Danmark.

  SE PROGRAM
  Eksternt link: Danske jazzorkestre i Polen i november