Advarsler om kraftige storme i weekenden

Storm_i_Polen_Martin_Bager_polennu
Polens Meteorologiske Institut (IMGW) advarer om, at der kommer kraftige storme i weekenden – værst lørdag. Uvejret begynder fredag eftermiddag. Arkivfoto.

WARSZAWA: Polens Meteorologiske Institut (IMGW) advarer om kraftige storme og nedbørsmængder i weekenden. Men det begynder fredag.


De polske meteorologer advarer om kraftige storme og meget regn i de kommende dage. Uvejret begynder fredag, og vindhastigerhederne topper lørdag. Men det bliver varmt.

Først engang søndag eftermiddag, ventes det at vinden aftager.

Kraftige storme fredag

Det først tegn på uvejret kommer fredag. Vejret vil fra morgenstunden ligne onsdagens vejr, med tåge og skydække. Jo længere syd på jo mere sol fredag. Regnen og stormene tager til om eftermiddag og natten til lørdag. Regnen bliver ikke voldsom generelt, men der vil være mere regn i det nordlige Polen end mod syd. Temperaturer mellem 3 og 9 grader.

Først søndag eftermiddagen vil de kraftige storme aftage, men der vil stadig være mildere vinde, oplyser Polens Meteorologiske Institut (IMGW).

LINK: Polens Meteorologiske Institut (IMGW)

Støt polennu.dk og få mere viden

 

Vi har ikke en betalingsmur – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark. Hvis du også vil – så kan du gøre det ved støt os økonomisk. Du kan støtte os med et engangsbidrag på

DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Det vil være en stor meget hjælp – på forhånd tak.

LINK: Trods kraftige storme – støt polennu.dk og få flere gratis nyheder