Advokat overtager sekretariat for polsk-dansk handelskammer

  PDCC_polennu

  Polsk-dansk Handelskammer har det seneste år gennemført en lang række events. Her er det i Udenrigsministeriet til et arrangement i efteråret, der er gennemført i samarbejde med blandt andre polennu.dk. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Polsk-dansk Handelskammer (PDCC) har valgt advokat firmaet Johan Schlüter som nyt sekretariat.


  Det Polsk-danske Handelskammer har valgt Johan Schlüter advokatfirma til at varetage sekretariatsfunktionen for handelskammeret. Advokat Chresten Plinius skal lede sekretariatet og bistå handelskammerets bestyrelse.

  Glad for tillid

  – Johan Schlüter advokatfirma er meget glade for den tillid handelskammeret har vist Johan Schlüter advokatfirma, og ser frem til at bistå handelskammerets målsætning om at sikre de bedst mulige vilkår for virksomheder, der gør forretning i Polen og Danmark, udtaler Chresten Plinius på firmaets hjemmeside.

  Leder i baltisk samarbejde

  Den tidligere sekretariatsleder Anna Werenberg, der er et kendt og respekteret ansigt i polsk-danske relationer, har været drivkraften i rekonstruktionen af handelskammeret indtil april – og har stået bag de mange events kammeret tidligere gennemførte. Werenberg er nu midlertidigt ansat af Baltic Development Forum til at varetage samarbejdet mellem flere nationale og internationale organisationer i forbindelse med Femern-dage i oktober.

  Ny i bestyrelsen

  Af Polsk-dansk Handelskammers hjemmeside fremgår det, at Mads Pinstrup, Jyske Bank er valgt ind i bestyrelsen på en generalforsamling i juni. Bestyrelsen består foruden formanden Egil Rindorf nu deruodver af John Øholt, Systemtransport – Wojciech Faszczewski, Coloplast – Dariusz Obrępalski, PNP Law og Jess Sebbelin, RSM Plus.