Afstemning i dag om byer til polsk Matador-spil

  monopoly

  En polsk udgave af Monopoly-spillet vil være klar til efteråret. I dag starter en afstemning om hvilke byer, der skal indgå i spillet, som svarer til det danske Matador-spil. Arkivfoto.


  WARSZAWA: En polsk version af spillet Monopoly, eller Matador på dansk, er på vej i Polen. Fra i dag kan man stemme på de byer, der fremover skal findes på det nye polske brætspil.


  En afstemning på internettet i dag, vil vise hvilke polske byer der fremover skal kunne findes på polske Matador-spil (Monoploly).

  Der findes to lister på internettet.

  På den første er der 60 større udvalgte polske byer, og 20 af dem kommer med på det nye brætspil. Den anden liste er åben. Internet-brugere kan nominere deres egne byer, skriver Gazeta Wyborcza.

  Det betyder, at ikke kun de største byer som Warszawa og Gdansk har en chance, men også mindre byer som f.eks. Chojnice, Turek og Pila kan finde vej til den første polske udgave af Monopoly.

  Vælg din yndlingsby

  Monopoly blev opfundet i 1930 af en amerikansk Charles B. Darrow, og kendes i Danmark som Matador. Spillerne har mulighed for at købe ejendomme, boliger og hoteller i byer på spillet felter. F.eks. er Rådhuspladsen i København den dyreste grund i det danske Matador-spil.

  De polske udgaver af Monopoly vil være klar til efteråret.

  STEM HER
  Eksternt link: Afstemning om byer til Monopoly i Polen