Badebyen Sopot trækker turister hele året

mera_spa

Spa, varme og velvære er blevet en vigtig del af udbuddet til turisterne i kur-, ferie- og partybyen Sopot ved Gdansk. Her ligger blandt andet Polens største spa og wellness hotel, Mera Spa. Arkivfoto.


SOPOT: Danskerne har fundet vej til ferie- og badebyen ved Gdansk ud til Østersøen, men det er ikke kun om sommeren.


Vintertrætte danskere vælger i stigende grad at tilbringe jul og nytår i den populære bade- og ferieby Sopot, der ellers mest er kendt for sit livlige strand- og byliv om sommeren, skriver gdansknu.dk.

LÆS OGSÅ
polennu.dk: Sopot har altid været til sol og strand

Lave priser

– Sopot er også en fantastisk by om vinteren, og de lavere priser i sæsonen tiltrækker mange gæster fra Norge, Sverige og Danmark, siger Krystyna Hartenberg-Pater fra den regionale turistorganisation, PROT til gdansknu.dk.

MERE OM SOPOT
gdansknu.dk: Sopot tilbyder vand, varme og velvære

Luksus og luksus

– Sopot er den i by i Polen, hvor husstandsindtægten er størst. I byen findes nogle af landets bedste luksus kursteder, luksushoteller og et stort udbud af restauranter med Michelin potentiale. Og for danskere er priserne trods den store luksus meget overkommelig. Ikke mindst i vintermånederne er det muligt at opnå meget lave priser på meget høj standard, siger turistchefen for Gdansk-regionen.

I artiklen fra gdansknu.dk kan man læse mere om mulighederne i Sopot om vinteren.

LÆS MERE
gdansknu.dk: Sopot tilbyder vand, varme og velvære hele året

Direkte fly

Sopot ligger cirka en halv times kørsel fra Lech Walesa Airport i Gdansk. Der er direkte ruter med SAS fra København til Gdansk, ligesom der er en direkte forbindelse fra Billund/Legoland med Wizz Air.