Billetter til EM 2012 fodbold kan bestilles nu

Danske_fodboldfans_til_Norge_EM_2012_0

Nu bliver det muligt at følge det danske fodboldlandshold på turen til EM-slutrunden i fodbold, der spilles i Polen og Ukraine næste sommer. Billetter og rejser til kampene kan købes gennem polennu.dk. Arkivfoto.


KØBENHAVN: polennu.dk kan nu tilbyde læsere billetter til Danmarks kampe ved fodbold EM 2012 (EURO 2012) i Polen og Ukraine.


I går vandt Danmark over Sverige i fodbold, og det danske fodboldlandshold med træner Morten Olsen, er meldt klar til EM slutrunden (EURO 2012) i Polen og Ukraine næste sommer.

Billetter

polennu.dk kan nu tilbyde vore læsere adgang til billetter til kampene ved EM 2012 i fodbold, der skal spilles i Polen (Warszawa, Gdansk, Poznan, Wroclaw) og i Ukraine (Kiev, Donetsk, Kharkiv og Lviv).

Lodtrækning

Først den 2. december bliver det afgjort, hvem Danmark skal i pulje med til EM 2012 i fodbold, og i samme forbindelse bliver det afklaret, i hvilken by kampene skal spilles i Polen og Ukraine.

Nyt samarbejde

Men polennu.dk har indgået et samarbejde med Travel Sense A/S, der betyder at vore læsere allerede nu kan sikre sig billetter og rejser til Polen og Ukraine, når EM 2012 begynder den 8. juni i Warszawa.

Travel Sense A/S har i denne uge sikret sig billetter til samtlige kampe ved EM 2012, og de kan allerede nu reserveres gennem polennu.dk.

Danskere til Polen

– Vi ser det som en vigtig opgave, at bringe polakker og danskere tættere sammen, og EM 2012 i fodbold er jo en enestående chance for, at vi kan få øjnene op for hvad Polen og Ukraine har at byde på, siger Johan Braad-Petersen, polennu.dk, der for nylig overværede en kamp i det nye EM 2012 stadion i Gdansk, PGE Arena.

Billetter og rejser

Den nye aftale betyder, at polennu.dk læsere også tilbydes transport og hotel til kampene i de otte byer. Det er Travel Sense A/S, der er teknisk arrangør på rejserne, og selskabet er medlem af Rejsegarantifonden.

Læs mere på nedenstående link, og nyt om fodbold-rejserne vil altid kunne findes helt øverst på polennu.dk under overskriften: Rejser, hvor de hurtige også kan sikre sig billet til EM i fodbold.

LÆS MERE
polennu.dk: Fodbold-rejser til EM i 2012 i Polen og Ukraine

.