Bro designet af polsk arkitekt på udstilling i København

  Inderhavnen_-_01

  Den nye bro fra Nyhavn til Nordatlantens Brygge. Projektet er en del af udstillingen, der snart åbner i Dansk Arkitektur Center i København. Animation: Studio Bednarski.


  KØBENHAVN: Inderhavnsbroen, der er designet af polske Cezary Bednarski, præsenteres i Dansk Arkitektur Center den 22. marts 2013.


  Cezary Bednarskis bro fra Nyhavn til Nordatlantens Brygge (forventes klar til oktober) bliver en del af ‘Havnen er din’, en udstilling i Dansk Arkitektur Center, der vil fokusere på udviklingen i Københavns inderhavn.

  At binde havnen sammen

  Formålet med inderhavnsbroen, hvis indvielse oprindelig var planlagt til februar i år, er at binde Københavns havn bedre sammen og gøre det lettere for cyklister og fodgængere at færdes i inderhavnen. Broen nævnes som et eksempel på havnens transformation fra industrielt område til et mere åbent og folkeligt byrum.

  Erfaren arkitekt

  Cezary Bednarski, der nu bor i London, vandt den prestigefyldte konkurrence for inderhavnsbroen i 2009. Den polske arkitekt har stor erfaring og har vundet over 20 internationale arkitektkonkurrencer.

  Forelæsning

  Udstillingen i Dansk Arkitektur Center åbner den 22. marts og fortsætter frem til 16. juni. Cezary Bednarski vil komme til København og give en forelæsning om sit vinderprojekt i forbindelse med udstillingen. Flere detaljer om arkitektens besøg kommer senere.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Dansk Arkitektur Centers hjemmeside