Corona tal fra Polen: 227 smittede polakker

hoteller genåbner
Antallet af smittede er fortsat faldende. Trods genåbninger i maj, virker det til at Polen nu er godt på vej ud af corona-pandemien. Arkivfoto.

GDANSK: Dagens corona tal fra Polen: 227 nye smittede polakker. 11 polakker er døde, oplyser de polske myndigheder.


Tal fra Polen. Dagens corona tal viser at der er 227 nye smittede polakker. Rekorden var den 1. april i år. Dengang var der 35.251 smittede polakker på et døgn. I alt er 2.877.469 polakker nu blevet bekræftet smittet med covid-19.

Lavt antal døde i Polen

Antallet af døde polakker med covid-19 er lavt med 11 tilfælde i dagens tal. Den triste dagsrekord er 954 døde. Det var den 8. april. Det samlede antal døde er nu oppe på 74.573.

LINK TIL MYNDIGHEDERNE – FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE

Følg dagens corona tal med polennu.dk. Det første corona-tilfælde blev bekræftet i Polen den 4. marts 2020. Det første covid-19 relaterede bekræftede dødsfald i Polen, var den 10. marts 2020.

LÆS OGSÅ: Seneste artikler om corona i Polen

Flere nyheder fra Polen på dansk? Vi har ikke bygget en stor, stærk og lang betalingsmur omkring polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.